diumenge, 21 de febrer del 2010

Últimes activitats

El dia 16 de gener en el local de la violeta, va tenir lloc una xerrada a càrrec de Mari sempre, voluntària de la delegació de Vic. Amb imatges molt actuals ens va narrar tot el viatge que van fer per la Índia per inspeccionar el treball i posta en marxa d'alguns projectes. Varem poder comprovar que els diners són ben invertits i que la feina es fa amb responsabilitat i eficàcia. Per ells un euro és un import suficient com per justificar en què s’ha gastat.
La Mari ens deia molt satisfeta que els projectes visitats donaven ajuda principalment a la infància i joves i també havia un dedicat a ajudar a les dones que volien posar algun petit negoci, d’aquesta forma tota la família ajuda i es senten satisfets i encoratjats per seguir endavant. A tots els que van venir, rebin el nostre agraïment.


El diumenge dia 14 de febrer, va tenir lloc la cloenda de la commemoració dels 50 anys de mans unides.
Al mati es va fer un taller d’espelmes, a on tots el nens que s’apropaven van poder fer la seva espelma, veient en les seves cares la satisfacció que sentien quan se la podien emportar. A la tarda, a les 18, en el casal Francesc Macià després de recordar el primer manifest es va llegir el corresponent a aquest any i tot seguit l’Orquestra Infantil de l’Escola de Música de Centelles conduits per l'Albert Bartolomé ens van delectar amb un conjunt de peces tant ben tocades que crec podem a assegurar que tothom va passar una estona encisadora.
No sabem si donar les gracies a aquests joves i el seu director es suficient, doncs voldríem que tothom sentis el nostre crit de que UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE i no parlem ara ni d'Àfrica ni de Llatinoamèrica sino del que ens envolta.

Gracies a tots, com us varem dir, mans unides continuarà lluitant amb l’ajuda vostra perquè la justícia i l’esperança tinguin un lloc preferent en les prioritats.