diumenge, 5 d’abril de 2009

Intercanvi MIJAC Divina Pastora

Ahir englobat en les activitats habituals de Mans Unides el grup dels petits va realitzar un intercanvi amb l'esplai del MIJAC Divina Pastora de Vic.
Aquest intercanvi va servir per intercanviar impressions entre els diferents esplais i veure quines activitats realitzen al MIJAC.

Ens vam desplaçar a Vic amb el tren de RENFE de les 17:02 i vam arribar al centre del MIJAC entre dos i tres quarts de 6. Un cop allà vam fer un joc de presentació i posteriorment ens van dividir en tres grups barrejant gent del MIJAC i gent de Mans Unides i vam fer un recorregut on els de Centelles vam poder comprovar com s'organitzen i quines activitats fan la gent del MIJAC.
Els de Mans Unides vam passar per tres sales del centre del MIJAC i a cada una varem realitzar una activitat diferent:
En una vam practicar una dansa africana per tal de veure com són les diferents cultures del món.
En una altra vam ajudar a construir un mur de separació entre sales ja que els del grup dels gran estaven reformant les seves estances.
En la tercera sala vam fer uns jocs d'esplai per tal de fer més lúdica l'estança allà.
Finalment ens vam trobar tots a la sala gran del centre per fer un berenar de germanor entre tots dos esplais en el qual els nanos de tots dos esplais van compartir unes xerrades i unes rialles i on els de Mans Unides vam obsequiar amb un parell de llibres de tradicions centellenques a la gent del MIJAC per agrair-los que ens haguessin convidat i per fer-nos passar aquella magnifica tarda.

Finalment per tornar a Centelles vam agafar el tren de les 19:40 i vam arribar pels volts de les 8 de la tarda on a l'estació ja hi havien pares esperant.

Des d'aquí agraïm a la gent de MIJAC que ens convidessin i que ens fessin passar una tarda meravellosa.

1 comentari:

Mangels ha dit...

Ei Albert! El portes super bé aquest blog! I escrius molt bé! Continua així! M'encanta!