diumenge, 8 d’agost del 2010

Colònies

Els passats dies 21 al 25 de juliol el grup juvenil va anar de colònies al càmping de Vidrà, per passar un dies de descans i on realitzar activitats de grup per fomentar la cohesió i activitats prop de la natura.
El primer dia es va anar amb cotxes particulars fins al càmping on muntar el campament i després es va anar a visitar el poble i a fer una gimcana per allà. A la tarda va tocar sessió de piscina i a la nit es va fer un joc de por.
El segon dia, al matí es va fer un taller de fotografia i a la tarda es va realitzar una petita excursió fins al gorg que es diu el Salt del Molí on ens varem banyar i a la nit es fer un joc de pistes pel poble, on els nois havien de buscar unes pistes sobre unes peces de roba que els varem robar, els varem robar una peça de roba a cadascú, varem fer pistes sobre quina peça era i després les varem organitzar de tal manera que tothom hagués d’endevinar quina peça de roba era i de qui perquè no coincidien la peça de roba amb el propietari.
El tercer dia es va fer l’excursió llarga durant tot el dia. Va fer força mal temps, però es va aguantar bastant i al final no va ploure. Varem pujar a Bellmunt, varem dinar allà dalt i després de jugar una estona els típics jocs de grup varem baixar cap a Vidrà i ens varem banyar a la piscina. A la nit, degut al cansament i al fet de que s’estava a punt de posar a ploure es va fer una tertúlia al bar del càmping.
El quart dia pel matí ens el varem passar al càmping descansant i a la tarda varem anar a banyar-nos altre cop al Salt del Molí, perquè als nens els hi havia agradat molt. I a la nit varem estar al bar del càmping parlant fent una valoració de les colònies i varem tenir també converses molt interessants sobre els amics, la família, els valors, ...
Finalment, l’últim dia varem aixecar el campament, i varem anar a dinar al restaurant del càmping, on ens varen acompanyar altres companys de Mans Unides: la Meri Salomó i la Joana Clua i d’aquesta manera ens varem poder acomiadar bé de les colònies.
En general les colònies van anar molt bé i en traiem una valoració molt positiva! Els nens es van portar bé, i varem tenir la sort de tenir la Pilar Àcin que ens feia el dinar i el sopar, així teníem més temps per fer jocs i excursions. El temps va ser força bó tret de alguns dies que varem tenir pluja nocturna
M’agradaria destacar que d’aquestes colònies s’ha tret una gran amistat entre tots i on s’ha creat un vincle entre monitors i nens molt maco on en general ens hem arribat a conèixer tots molt millor i on hem tingut xerrades entre nosaltres per poder-ho aconseguir, s’han transmès uns valors de comapnyerisme, respecte pel company, respecte per la natura i d’amistat dels quals estem orgullosos d’haver-ho pogut fer.