dilluns, 30 de març del 2009

Conferència de l'Esteve Soler

Ahir en motiu dels 50 anys de Mans Unides i englobat dins els events de celebració el periodista de TV3 Esteve Soler i autor del llibre "Llàgrimes per la Nasser" va venir a Centelles per fer una xerrada sobre la seva experiència com a reporter corresponsal en conflictes de guerra sobretot el que enfronta jueus i palestins a la zona de l'orient pròxim.
La xerrada que es va celebrar a la sala de vidre del casal Fransesc Macià va tenir una gran acollida per part de la gent del poble que va venir entusiasmada i vam temer que el lloc es fes petit i que durant tota la xerrada es va mostrar molt activa fent preguntes i comentaris.
La xerrada va durar unes dues hores aproximadament i es va dividir en tres parts: Una primera part on va exposar el conflicte al conflicte del pròxim orient i ens va comentar la seva experiencia i opinio del conflicte. Una segona dedicada a un torn de preguntes i comentaris. I finalment una petita part on va comentar algunes de les fotos que va passar durant la xerrada.






Des d'aqui li agraïm molt la seva presència tot deitjant-li que en guardi un bon record i que sap que té les portes obertes a tornar a venir.