dilluns, 9 de febrer del 2009

Crònica del dia de la celebració dels 50 anys

El passat divendres dia 6 de febrer es va celebrar els 50 anys de la creació de Mans Unides a nivell estatal.





Per celebrar-ho des de el grup de Centelles varem organitzar un seguit d'actes públics dirigits a la gent del poble que ho volgués participar.
El primer de tot va ser la lectura del manifest dels 50 anys a l’església el dia 6 a la missa de les 8 de la tarda.
La festa grossa però va ser el diumenge dia 8.
A les 11 del matí es va organitzar un taller d’espelmes a sota el portal de la vila organitzat per la Laia Aguilà. L’activitat va tenir gran acollida entre els nens del poble que no van parar d’acostar-se a la parada amb el pares i de fer espelmes fins a tal punt que es va haver de plegar abans d’hora per la falta de material, tot i que es calcula que es varen fer més d’un centenar d’espelmes.

A part del taller a les sis de la tarda es va realitzar una lectura del manifest d’aquest any i un concert a l’església del poble per part de la coral Cantus Firmus, la qual podeu trobar informació a la web http://www.corcantusfirmus.com/, dirigida per Gabriel Miralles a qui volem agrair la seva participació la qual va interpretar un seguit de cançons actuals, de temàtica religiosa i també cançons populars d'Espanya i del món. En aquest concert hi van assistir prop d’un centenar de persones les quals van gaudir amb els 3/4 d’hora que va durar aproximadament el concert.





Des d’aquí volem agrair a tota la gent per la col•laboració i suport que ens ha donat i per haver assistit a les activitats que van ser tot un èxit i esperem tornar-los a veure en les altres activitats que realitzarem en motiu del nostre aniversari.